Dordrecht, Zuid holland

Recensies

Clear
Leek een goed bedrijf, maar bij een kink in de kabel loopt het allemaal niet zo soepel. Afspraken maken en niet nakomen. Zonder bericht wegblijven en niets laten horen tot zelfs emails en telefoon niet meer beantwoorden. Heel erg jammer.

Wilma Engel

bij mij zijn aan achterzijde div kozijnen vervangen voor een redelijk bedrag dat niet onredelijk was dus in zee gegaan met hun kozijnen plaatst , afval container werd pas na 2 weken weggehaald na klachten van de buurt . de bok waarop de kozijnen werden geleverd staat nu al 4 weken in mijn tuin en is er nog zicht op dat hij op gehaald wordt tevens gevraagd om langs te komen voor iets wat ik heb gezien aan de rubbers maar komen niet langs helaas

welcker

De mannen van MRV Bouw hebben bij ons drie kozijnen vervangen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het echte vakmannen zijn, ze hebben echt goed werk afgeleverd. Tijdens de werkzaamheden geven ze ook regelmatig advies over punten die ze opmerken dit kun je dan gelijk aanpakken (bij mij was het isolatie in de spouwmuur onder de nieuwe kozijnen en nog wat andere punten).Ook het proces van offerte tot de dag van plaatsen is heel goed gegaan. Met regelmaat wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen zoals het in productie gaan van de kozijnen en verwachtte datum van het leveren en monteren van de kozijnen.Kortom kan ik MRV Bouw ten zeerste aanraden als je van plan bent om te verbouwen. Ze leveren vakwerk in combinatie met goede communicatie.

Bravenboer

Goed gevoel van eerste contact tot na de oplevering. Duidelijke offerte, snelle levertijd en prettige omgang met de klant tijdens installatie. Ik zou MRV bouw zeker aanraden.

Van der Zijde

Snel een offerte en korte leveringstermijn. Dakkapel laten opbouwen en nieuwe kozijnen laten plaatsen. Ik heb dit alles zeer goed ervaren, werken vlot, netjes en efficiënt.Zeker een aanrader, dit bedrijf!

Fam. Major

Fijn bedrijf! Heel vlot een offerte ontvangen en goed meegedacht in de (on)mogelijkheden voor ons huis. Vlotte communicatie. Nieuwe kunststof kozijnen geplaatst waar we nog heel lang plezier van zullen hebben

van Beest

Vandaag een nieuwe voor en schuurdeur geplaatst! Super blij mee goed en netjes geplaatst . Waar voor ons geld en super gedaan door Mrvbouw!!??

De Klein

Vriendelijke en mee denkende monteurs hebben altijd een passende oplossing ik zou dit bedrijf zeker aanraden

Vermeulen

Kozijnen

Projecten

Ons verhaal

Contact Information

Contact